Representantskapsmöte i Strångamåla – Reumatikerförbundet Blekinge

Representantskapsmöte i Strångamåla

I dag har Reumatikerdistriktet Blekinge haft sitt representantskapsmöte i Strångamåla bygdegård, Bräkne Hoby. Dagen började med en god lunchbuffé från Bergslagskrogen och sedan underhållning av ”Den sjungande floristen” Roland Johansson från Asarum, som också lottade ut blomsterbuketter till många glada vinnare. Därefter var det dags för representantskapsmöte, vår ordförande Inga-Lill Johansson öppnade mötet och överlämnade sen klubban till Pia Lennberg från Reumatikerförbundet, och som sekreterare valdes Eva Oscarsson.

Pia Lennberg och Inga-Lill Johansson delade ut varsin förtjänstnål i guld till Carina Friberg och Åsa Moberg-Axelsson, för minst 18 års förtjänstfullt arbete inom Reumatikerförbundet.
Eftermiddagen avslutades med kaffe & god tårta och styrelsen konstituerade sig innan bussarna gick hemåt igen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.