Internationella artrosdagen 2 juni 2021 – Reumatikerförbundet Blekinge

Internationella artrosdagen 2 juni 2021

Internationella Artrosdagen 2021

Till Internationella Artrosdagen den 2 juni bjuder vi både på läsning och andra aktiviteter för dig som vill veta mer om artros. Hur det är att leva med artros? Vad för slags träning kan du ägna dig åt? Vi har samlat allt du kan vilja veta och lite till.

Artros är en vanlig reumatisk ledsjukdom som drabbar uppemot 800 000 personer i Sverige. Sjukdomen blir vanligare med stigande ålder även om den också förekommer i yngre åldrar. Män och kvinnor drabbas i lika hög utsträckning.

Välkommen!

Här hittar du Reumatikerförbundets sida för Internationella Artrosdagen 2021

Som medlem i Reumatikerförbundet får du tillgång till information om din diagnos och hur det är att leva med den. Du håller dig uppdaterad om den senaste forskningen och stödjer samtidigt arbetet med att förbättra villkoren för alla reumatiker.

Bli medlem

Mer kunskap och andras erfarenheter hittar du på Inloggad – Reumatikerförbundets exklusiva webb bara för medlemmar! Här kan du ta del av bland annat träning och kosttips. Det kostar 250 kronor per år och ger dig en rad medlemsförmåner som Reumatikervärlden. Välkommen!